Louise Nielsen, ejer

Jeg hedder Louise og er stifter af Børnenes Univers. Jeg er en ildsjæl og brænder for arbejdet med børn og deres udvikling.

Jeg har altid elsket omgangen med børn, deres tanker og ikke mindst deres udvikling. Jeg har tidligere arbejdet i en vuggestue og været vikar i forskellige børnehaver i Aalborg Kommune. Jeg startede op som privatdagplejer i foråret 2016 og jeg gør nu klar til starte en privat institution.

 

Jeg har en stor interesse i børns udvikling kognetiv og motorisk, hvilket også afspejles i Børnenes Univers. Jeg har nemlig indrettet institutionen med mulighed for bevægelse både inde og ude.

 

Jeg er uddannet tandklinikassistent og var i faget i 5 år.

 

Jeg er gift med Mike og sammen har vi 2 drenge, Villads og Laurits. Vi bor sammen i stuehuset på Hovensvej 63.

Trine Hansen, pædagogisk leder

Hej !
Jeg hedder Trine Hansen, er 48 år gammel og bor lidt udenfor Aabybro sammen med min mand Bill og min søn Mikkel. Min datter Cecilie bor pt i San Francisco i USA.
 
Jeg har været uddannet som pædagog i 20 år og har netop afsluttet mit job som børnehaveklasseleder i CTU-Aabybro Skole, hvor jeg har været de seneste 16 år.
 
Jeg glæder mig rigtig meget til at starte mit nye job i Børnenes Univers, og jeg er spændt på at møde både børn og forældre. Jeg er sikker på, at det bliver både spændende og udfordrende for mig, og jeg ser frem til samarbejdet.

Mona Sigen, pædagogmedhjælper

 Hej, jeg er Mona og er 52 år gammel.

Jeg bor i Pandrup sammen med min mand Peter og sammen har vi to børn.

Ser mig selv som en glad, imødekommende og positiv person.

Har tidligere arbejdet i Vuggestuer, Børnehaver og Autismecenter.

Jeg brænder for arbejde med børn i alderen 0-6 år. Jeg vægter nærvær, at skabe trygge rammer, hvor børnenes udvikling og trivsel er i fokus. Jeg arbejder ud fra en anerkendende tilgang til børnene.

Jeg elsker det udendørs samvær med børnene, at se hvordan børnene viser forundring og lyser op når de går på opdagelse og oplever nye ting i naturen. Endvidere sætter jeg pris på fysiske aktiviteter sammen med børnene, og går ikke af vejen for en gang fodbold eller andre sjove ting som børnene kunne have lyst til.

Jeg glæder mig meget til arbejdet i Børnenes Univers, og glæder mig meget til at møde alle børnene samt Jer forældre.

Trine Jensen, pædagog

Mit navn er Trine og jeg nyuddannet pædagog fra januar, men har siden da haft arbejde i en vuggestue i Aalborg.

Jeg er meget smilende og imødekommende. Jeg arbejder udfra anderkenden pædagogik og ser mig selv som en tydelig, omsorgsfuld og nærvende voksen, der møder hvert enkelt barn i øjenhøjde.

Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet sammen med børnene.

Jeg er 23 år gammel og bor i Aalborg sammen med min kæreste.

Line Holmsgaard, Vikar

Line Holmsgaard har været vikar hos os fra dag et. Line var også vikar i Louises Daycare inden vi blev til Børnenes Univers. Derfor kender hun alle børnene og børnene er trygge ved hende. Line er 21 år og bor i Pandrup. Pt. går Line og venter på optagelse på pædagogseminariet. Hun elsker at ride og tager tit på stævner bla. i Norge og Sverige.

Martin Meldgaard Pedersen

Martin er nyeste ansatte i Børnenes Univers. Han har tidligere ansat i en vuggestue i Pandrup og har timer på en efterskole i Thy.

MArtin er fodboldspiller og er meget aktiv.

Martin bor i Pandrup med hans kæreste og deres 2 børn og venter sig et barn til december.